Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma voltam háziorvosnál felfázá...

Ma voltam háziorvosnál felfázásos tünettel. Kellett vizeletet adjak, ez lett az erdménye, van rajta valami eltérés?

Figyelt kérdés
[link]
ma 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsi vér a vizeletben.

Vagy most menstruálsz (ha nő vagy), vagy rohadtul, de úgy istenesen felfáztál, de majd kapsz rá gyógyszert és elmúlik.

ma 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Fertőzésre utaló jel: leukocita, nitrit, nincs benne.

Vér viszont van benne, kicsi, amiről nem derül ki, hogy ép testek, vagy szétesettek.

Épek eseten általában alsóbb húgyút a vér forrása, szétesettek esetén általában felsőbb.

Ha nő vagy és menstruálsz, akkor kb. megvan a válasz.

Ha nő vagy és nem menstruálsz, akkor érdemes egy nőgyógyászati vizsgálatot végeztetni, nehogy valami méhszáj vérzés legyen, bár az is ritkábban problémás, de kezelendő lehet.

Ha továbbra is aggódsz az esetleges felfázás miatt, érdemes vérben egy crp-t csináltatni, meg ált. vérképet, hátha mutat valamit.

Vér amúgy attól is lehet, ha valami irritálja a húgyutad. Nekem C vitamin szokta. Csípő érzést okoz, főleg, ha nem iszol eleget.

ma 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!