A Plazma adásnak van bármilyen negatív hatása ?
2.-ra. SZAKMAI, azaz ORVOSI oldalkara keress, és ne a Gyakoris PisthY1998 vagy BözsiMaMa78 válaszára hallgass!
De úgyis proli vagy, és bagóért el fogsz menni adni.
Bagóért odaadod a legértékesebb vérfehérjéidet, amiket nem egy hét a szervezetnek újra termelni.
Nyilván a toborzáskor nem ezt hangsúlyozzák.
-Johns Hopkins
-Harvard
-Columbia
-Aarhus
Ezek az egyetemek végeztek kutatást a témában hogy biztonságos a dolog ha betartasz mindent amit mondanak. Bár gondolom jön a Harvard nem is egyetem meg nem szakszerű de bezzeg a Szomáliai orvosi egyetem nem ezt mondta
Az, hogy valaminek létezik biztonságos mértéke, nem egyenlő azzal, hogy nincs káros hatása. Lásd alkohol.
Az, hogy egy egyetemen valaki kutat valamit, nem jelenti azt, hogy a kérdező nem kockáztat semmit.
Irok egy tapasztalatit is, mert az nem nagyon van, de ezert bankszamlamra varom a elso plazmaadasert jaro penzt, de minimum az en barathivommal kell menned. :)
En lassan 9 eve adok, volt, hogy legyengult az immunrendszerem es jol benyeltem vmi betegseget. Na azota hidegebb idoben nem megyek, ha megsek, akkor utana csak meleg helyen tartozkodom, ilyesmi.
Egy adas szepen gyengit. En iszok jo sokat egyebkent is + husfogyaszto vagyok, igy feherjeszintem normalis tartomanyban van. Kb. hetente jarok.
Ha te nem eszel normalisan hust, nem iszol normalis vizet, akkor javaslom, hogy ritkasan menj max.
Egy veradassal kezd a folyamatot,ha azt birod, akkor se biztos, hogy a plazmat birni fogod, mert kb 8x annyi ido, es amikor visszanyomja a gep a veredet a venadba az eleg ijeszto volt az elejen nekem is.
Ha sokat adsz, akkor a karhajlatod heges lesz, ez az egyetlen dolog, ami engem zavar ebben az egeszben. A venam a sok szurastol elegge heges lehet, de ezt nem erzem, csak a szurasnal nehezebben nyomjak bele a tut altalaban.
Ha kicsit zavaros is, amit irtam, de a lenyeg benne lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!