Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem elfogadott sokak...

Miért nem elfogadott sokak körében a szőrösebb orr?

Figyelt kérdés
Manapság egyre nagyobb divat az orrban lévő szűrő funkciót ellátó szőrzet vágása, vagy gyantázása. Még a lányok körében is. Szerintem nincs semmi szégyelnivaló abban, ha nem látszik ki az orrlyukból. Fő a természetesség!

nov. 23. 07:12
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
55 éves nőként undorodom a szőrös orroktól. Az ápoltság része, hogy nem kell látnom...
nov. 23. 07:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én unalmamban szoktam tépkedni az orrszőrömet, de azt sem értem, akit undorít a szőrös orr. Merthogy nem értem, hogy pont az, aki nem szereti a szőrös orrot, minek nézeget mások orrlyukába. Engem nem érdekel, kinek mennyire szőrös az orra, de ettől függetlenül semmi ingerenciám nincs belenézni másokéba.
nov. 23. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 Nem kell belenézni. Alapból mikor adódik olyan szituáció, hogy te mások orrlyukát vizslatod? Nem tanították meg, hogy a szemébe nézzél annak, akivel beszélsz?
nov. 23. 07:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég lenne a kilógó szálakat lenyírni.
nov. 23. 07:41
 5/8 anonim válasza:
#1 Én meg az 55 éves bajszos nőktől.
nov. 23. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Bajszos -magyar- nőt már nemigen találsz. Ettől függetlenül az 1-esnek azt ajánlom, ha undorodik, ne nézegesse mások szőrös lyukát. Nyilván nem kíván mindenki az ő kedvében járni:( Az orrszőrnek komoly védelmi funkciója van, ezt nem kellene elfelejteni. Elég lenne a kilógó hosszú szálakat ollóval lenyisszantani, máris "ápoltabb" lenne a megjelenés.
nov. 23. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Soha nem hallottam az orrszőr gyantázásáról...Pedig 41 éves nő vagyok.

Arról viszont nagyon is sokat,hogy az orrszőr kitépése bármilyen módon (gyanta,csipesz vagy kéz) súlyos fertőzést és agyhártyagyulladást okozhat!

Nem szabad bántani,nem véletlenül van ott!

nov. 23. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
"Ugyanis ha eltávolítod a szőrszálat, annak tövében szabad utat nyitsz a baktériumoknak. Azok így sokkal könnyebben bekerülnek a véráramodba és mielőtt még az immunrendszer reagálhatna, akár meg is kezdik romboló hatásukat a szervezetben. Leggyorsabban az agy viszonylag puha állományát támadják meg, például agyhártyagyulladást vagy tályogot okozva."
nov. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!