Vatta ragadt a fülembe:S?!
Figyelt kérdés
Vattát tettem a fülembe és éjszaka bele csúszott, annyira, hogy nem tudom ki szedni ha csipesszel bele nyúlnék lehetne valami bajom, vagy csak orvossal szedessem ki?2010. nov. 5. 18:11
1/5 anonim válasza:
Nincs senki, akit megkérnél, hogy segítsen? Magadnak nem látsz bele, és esetleg beljebb tolod. Ha van segítséged, simán kiveheti csipesszel, nem kell doki.
2/5 anonim válasza:
Ha valaki tud neked otthon segíteni, és csipesszel tényleg elérhető, akkor próbáljátok meg! Arra vigyázz, hogy nehogy még beljebb kerüljön!!!
Ha nem sikerül, akkor ügyeleten kiszedik pillanatok alatt.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
ma reggel azon kaptam magam hogy nem hallok az egyik fülemre:S
2010. nov. 5. 18:29
5/5 anonim válasza:
Én biztosan nem kockáztatnám, hogy valami amatőr megsérti a dobhártyámat. Menj gégészetre, ha már nincs, akkor ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!