Nem éri meg jobban felnőtt pelenkát használni pisilésre, ha a nyilvános WC ára 250 ft/db a Pelus pedig 150?
Figyelt kérdés
nov. 16. 23:02
21/23 anonim válasza:
Pelust én sehol nem láttam 150 forint darab árban. Talán baba pelenka, de az meg kicsi a felvételhez. Mondjuk ha nem az árát nézed, hanem hogy egy pisilés ára a pelenkába az 150, az már reálisabb. Pl ha egy tena bír 2-3-at.
22/23 anonim válasza:
Megéri jobban Debrecenbe a Fórumba 200 ft-ot kérnek, hogy elmenjél wc-re a pelenka pedig amit én veszek magamnak az pedig 140 ft-ra jön ki 1 db amit tudok akár 6-8 órán át hordani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!