Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tejcukor érzékenységet hogy...

Tejcukor érzékenységet hogy lehet kideríteni? Orvos mondta hogy allergiára hajlamos vagyok a vérképem alapján,csak azt nem mondta hogy mire is.

Figyelt kérdés
nov. 13. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jó, hogy leírtad, de ne a kajákkal foglalkozz már, hanem a megélhetéseddel, az sokkal fontosabb!

Maholnap hajléktalan vagy, de te a makarónin agonizálsz.

Azt sem értem, hogy tudsz éjjel-nappal csokit enni, ha ennyire nincs pénzed.

nov. 13. 22:51
 12/17 A kérdező kommentje:

11-s.

Szüleim fínanszirozzák mindenemet.

Olyan betegségeim vannak amikkel nem tudok munkahelyre menni,dolgozni.

Azért is írtam hogy bármikor hajléktalanná válhatok mert a szüleim is betegesek és ha netán beüt a krakk nekem sem lesz hol laknom,hacsak nem én megyek el korábban.

nov. 13. 23:14
 13/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem már az is fura, hogy akkor milyen orvosnál voltál, hogy csináltak vérképet, ha sem pénzed, sem TB-d nincs. Ha cukorbeteg lennél, akkor a vérképből kiderült volna.
nov. 14. 07:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Gondolom korábban, míg volt tb-je, vizsgálták.

Cukorbetegség simán lehet. A tej jól meg tudja tolni a vércukorszintet és attól fájhat a fejed.

Ahogy írsz, lelkileg se vagy rendben (ami érthető a helyzetedben de akkor is nehezíti a kilábalást). Nade hogy tb és pénz nélkül hogyan juss túl ezen az akadályon - jó kérdés. Akarsz küzdeni, vagy már feladtad?

nov. 14. 09:29
 15/17 A kérdező kommentje:

13-s.

Aznap voltam vérvételen mikor lejárt a TB-m.

És így még levették a vért meg kivizsgálták,és aztán vége.

Mondták hogy kicsit magasabb a cukrom az eredmény alapján.

nov. 14. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor az már egy többéves eredmény, mert azt írtad, ÉVEK ÓTA nincs TB-d.

Most jutott eszedbe folytatni a vizsgálatokat?

Nem gondolod, hogy azóta már nem ez a helyzet veled, hanem vagy jobb, vagy rosszabb azóta?

nov. 14. 11:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Azért mentem vérvizsgálatra akkor is mikor még volt tb-m mert már a fejem előtte is fájt hónapok,évek óta.

De azonkívül hogy kicsit magasabb a cukrom mást nem mutatott ki az eredmény,.

Az orvos szerint ennek nincs jelentősége a fejfájásomhoz.

nov. 14. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!