Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy pillanatra ájulás/összeesé...

Egy pillanatra ájulás/összeesés majd a pillanat után "visszajön az irányítás" Ez mi?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, gyerekként,úgy 12-13 éves koromban volt olyan eset,hogy kipihentként,jól érezve magam anyukámmal kézenfogva mentem az utcán és egyzser csak egy pillanatra "elvesztettem az irányítást" a testem felett és össze estem. mármint nem teljesen estem össze,csak egy pillanatra,majd a következő pillanatra újra tudtam irányítani magam. a kézenfogás tartott meg arra a pillanatra.

ezután egyből nagyon erős fejfájás jött rám,de annyira,hogy a mamámnál csak fekve tudtam meglenni.

Ez mitől lehet,hogy semmi problémám nem volt, délelött volt,szóval fáradt se lehettem, álmos se voltam és hírtelen egy pillanatra össze esek,majd erős fejfájás jön elő?

azért csak lassan 10 évvel az eset után érdeklődök ezügyben mert az ilyen féle erősebb(annyira nem,hogy csak fekve bírjam ki,de a "megszokottól" erősebbek) fejfájások mostanában egyre gyakoribbak.

nov. 12. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet egyfajta epilepszia is, egy kollégámnál így kezdődött. Fordulj minél hamarabb orvoshoz, mert veszélyes kimenetele is lehet.
nov. 12. 06:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kisrohamos epilepsziára gondolnék, ami egyébként jóval veszélyesebb, mint a görcsökkel járó nagyroham :(

Menj el neurológushoz.

nov. 12. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Leesett a vérnyomásod. Nem kell temetni magad.
nov. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!