Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Letezik olyan, hogy sebtapasz...

Letezik olyan, hogy sebtapasz fuggoseg?

Figyelt kérdés
Kezdek aggódni h fuggoje lettem a sebtapaszoknak. Mindig mindenhol bekotom ahol egy kis vagas is van

nov. 9. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Imádlak, komolyan 😂❤️

Szerintem nekem is ez van, de soha nem fogalmazódott meg bennem, hogy ez függőség.

Utálom, ha a legkisebb karcolásba is belemegy mondjuk a szappan, és csíp, vagy beleakad a hajam stb, úgyhogy én is leragasztok mindent.

nov. 9. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Ez olyan, mint a levegővételi függőség. Normális!
nov. 9. 11:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is mivel fodrasznak tanulok mindig belemegy a haj es faj meg ilyenek 😂❤️
nov. 9. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy a legkisebb vágás is gyorsabban és kevesebb kellemetlenséget okozva gyógyul, ha beragasztom. Szóval én is így teszek, ha tudok. De nem lesznek elvonási tüneteim, ha nincs nálam ragtapasz, maximum kellemetlen.
nov. 9. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
En sehova nem indulok el h ne legyen nalam sebtapasz, de ahol tanulok szalon ott van minden mindig🥹
nov. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!