Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 12 órázás miatti rosszullétet,...

12 órázás miatti rosszullétet, hogy lehet javítani?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el dolgozni 12 órában este, ma lesz a második napom, de annyira megborította a szervezetem, hogy hányingerem van, szédülök, néha többet is látok, nagyon fáradt is vagyok.

Nem is tudtam sokat aludni, 5 órát sikerült és hiába próbáltam többet nem tudtam visszaaludni. Nagyon rosszul vagyok és nem tudom mivel lehetne könnyíteni azon, hogy kibítjam a mai 12 órát is.

(kávé, energiaital sajnos kizárva)

nov. 6. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Most erre nem tudom milyen választ vársz... Próbálj meg aludni, ha fáradt vagy, ennyit lehet tenni.

Kávéval meg energiaitallal igazából csak a sz..rnak adnál egy pofont. Általánosságban véve egészséges vagy? Azért egy egyszeri 5 órás alvástól nem kellene ennyire rosszul lennie senkinek.

nov. 6. 20:39
 2/2 anonim válasza:
Ez a probléma, nem tudok aludni:) És nem az egyszeri 5 óra alvással van a baj, hanem, hogy rendszeresen alapból is maximum annyit alszok, azt is 10-15 percenként felkelve, emelett fizikai munkát végzek.
nov. 7. 03:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!