Mennyire rossz ez a labor érték?
Figyelt kérdés
Hogy lehet helyre rakni?
Got 130 Gpt 76 vas pedig 44.6
nov. 4. 19:35
2/11 anonim válasza:
Interneten lekérdezheted a laboreredmények értelmezését.....
3/11 A kérdező kommentje:
Első. Sajnos igen.
nov. 4. 20:07
4/11 anonim válasza:
akkor arrol kéne leszokni. egyébként a laborértékeket a többi tünet és problémával együtt kell értelmezni, a laborra beutalo orvosnak, és nem neten megkérdezni. De az ital letevése biztos, hogy segithet.
6/11 mindentudó99 válasza:
Nekem ilyen 400 volt mikoŕ még ittam mint az állat.
7/11 A kérdező kommentje:
Gammagt 49
nov. 4. 20:33
8/11 Mad Max2 válasza:
Én iszok vagy 25 éve, egyedűl a gamma GT értékem szokott referencia felett lenni(80-120 között)
A GOT és a GPT határ alatt szokott lenni
A koleszterinem mega trigliceridem viszont mindig magas, az is valószínülega piától(orvos szerint)
9/11 mindentudó99 válasza:
Egyébként Legalon 140 gyógyszer pikk pakk rendbeszedi a májfunkciót. De persze csak úgy ha felhagysz az ivással. Vény nélkül kapható.
10/11 Mad Max2 válasza:
Ha a Gammagt ilyen "kicsi" akkor ez nem a piátol van az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!