Ha valaki a kórházban hal meg súlyos betegségben, őszinték az orvosok/nővérek a halálával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tehát ha azt mondják, hogy békésen elaludt, nem szenvedett, az vajon mennyire lehet így? Vagy csak kíméletből nem mondják, hogy görcsös szívroham vitte el, vagy levegőért kapkodva fuldoklott - csak már nem tudtak segíteni. Nyilván mindenki békés halált kíván a szerettének.nov. 4. 09:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem hidd el nekik, akár igaz, akár nem. Mindenkinek, neked is jobb úgy.
2/5 anonim válasza:
1-es vagyok. Valószínűleg igaz egyébként is, mert ha szenved, a fájdalmát csillapítják, és a gyógyszerek hatása alatt, tényleg csak elalszik.
3/5 anonim válasza:
Én rákérdeztem - bár ne tettem volna -, és válaszoltak is a "protokoll" szerint. De az arcukra volt írva, hogy nem őszinték.
Fogadd meg az első válaszoló tanácsát. Higgy nekik.
4/5 anonim válasza:
A zárójelentésből (boncolás) úgyis megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!