Van itt olyan aki napi szinten szédül,bedugul pattog a füle,hőhullàmok és izzadások jönnek rá mindez napi szinten változó intenzitással?Mindez 3 Covid oltás és 4 covid fertőzés óta.
1. A covid biztos nem, hisz kamu mint minden vírus.
A 3 biofegyver gyilkolószer okozza, nincs ebbe semmi rejtély, még le is írta a kérdező.
De persze nem tudjátok mi a baj, még az orvos se.
Szia.
Minek oltattad be magad??? A világ legnagyobb népírtása folyik világszinten évek óta, és hamarosan a következő áljárványt is bejelentik és űzik, főleg ha lesz rá vevő, szépen-lassan haladnak a terv szerint. Tudod ez nem oltásellenesség, ez elismerten egy kísérleti génmódosíto vakcuna, igazából szándékos lassú időzített vegyi bomba, amit beléd fecskendeztek. A kitalált covid áljárvány fedősztorin keresztül... Mily büszkeséggel állítod 33 éves létedre hogy 4x covidos voltál... Agyrém. Ennyire sötét agymosott birka te magad se lehetsz... több eszednek kellett volna legyen, mint hogy 3x menj a vágóhídra.
Lehetőleg ne sportolj, mert nagy bajok lesznek, és hirtelen meghalhatsz bármelyik pillanatban ettől a csodalöttytől. Tudjuk most ideges leszel, nagyon nehéz ezt feldolgozni.
Írj csoportokba hogy 3x beholtattad magad, és mit tudsz tenni ellene.
Remélem segítettem!
Kitartást még...!
Ennyi ésszel szabadlábon beee
Miért fontos mi a foglalkozásom, ha nélküle is ezerszer okosabb vagyok?
Amugy doglott galamb vagy, csak tudd
Barmikor johet
Nálam szédülés, fülzúgás, tompa hallás, néha homályosabb látás. Azt is érzem időnként mintha nem uralnám a testemet.
Nem tudom mitől lehet, napi szinten stresszelek miatta. Félek elmenni orvoshoz. Kényszerbeteg vagyok. Kissé hipochonder is. Nem tudom eldönteni lelki eredetű e a baj, vagy valami betegségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!