Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki napi szinten...

Van itt olyan aki napi szinten szédül,bedugul pattog a füle,hőhullàmok és izzadások jönnek rá mindez napi szinten változó intenzitással?Mindez 3 Covid oltás és 4 covid fertőzés óta.

Figyelt kérdés

#szédülés #izzadás #hőhullám #Fül pattogás #Covid óta
nov. 3. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
A Covid is, és az oltás is okozhatja igen, de esetleg totál átlagosan nézve - menopauza?!
nov. 3. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Még csak 33 éves vagyok nem hiszem,hogy ilyen korán jeletkezne.Nagyon sok vizsgálaton túl vagyok köztük hormon vizsgálaton is és az összes leletem negatív.2 kontrasztos mri,kardiológus,neurológus,otoneurologus minden volt már.15 hónapja orvoshoz járok de senki nem tudja mi a baj.
nov. 3. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:

1. A covid biztos nem, hisz kamu mint minden vírus.

A 3 biofegyver gyilkolószer okozza, nincs ebbe semmi rejtély, még le is írta a kérdező.

De persze nem tudjátok mi a baj, még az orvos se.

nov. 5. 01:27
 4/11 anonim ***** válasza:
18%

Szia.

Minek oltattad be magad??? A világ legnagyobb népírtása folyik világszinten évek óta, és hamarosan a következő áljárványt is bejelentik és űzik, főleg ha lesz rá vevő, szépen-lassan haladnak a terv szerint. Tudod ez nem oltásellenesség, ez elismerten egy kísérleti génmódosíto vakcuna, igazából szándékos lassú időzített vegyi bomba, amit beléd fecskendeztek. A kitalált covid áljárvány fedősztorin keresztül... Mily büszkeséggel állítod 33 éves létedre hogy 4x covidos voltál... Agyrém. Ennyire sötét agymosott birka te magad se lehetsz... több eszednek kellett volna legyen, mint hogy 3x menj a vágóhídra.

Lehetőleg ne sportolj, mert nagy bajok lesznek, és hirtelen meghalhatsz bármelyik pillanatban ettől a csodalöttytől. Tudjuk most ideges leszel, nagyon nehéz ezt feldolgozni.

Írj csoportokba hogy 3x beholtattad magad, és mit tudsz tenni ellene.

Remélem segítettem!

Kitartást még...!

nov. 5. 01:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Leginkább azért,hogy el tudjam tartani a 8 éves lányomat és ne váljak munkanélkülivé nem tudom hàny éves vagy meg mivel foglalkozol de megmondom őszintén nem is nagyon érdekel.Csak gratulàlni tudok ehhez a primitív kommenthez.Mi az,hogy büszkeséggel állítom a tényt írtam le.Egyátalán nem lettem ideges és az eszedhez mérem.Legyen szép napod!És oltás mentes fertőzés mentes életet kívánok neked!!
nov. 5. 06:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Ennyi ésszel szabadlábon beee

Miért fontos mi a foglalkozásom, ha nélküle is ezerszer okosabb vagyok?

Amugy doglott galamb vagy, csak tudd

Barmikor johet

nov. 5. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem stresszes az életed? Sok gubancot tud okozni.
nov. 5. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Megérte oltatni... azóta minden nyavajád van, egyre több lesz, kirúgnak a munkahelyedről abetegségek miatt. Adtál a xarnak egy pofont.
nov. 8. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Fémkivezetés enzimterápia méregtelenítés vérhigítás komoly hatóanyagokkal lé mézkúra teák NAC nyirokmasszázs . Nem patika sem klinika nem fog segíteni az eüipar lényege a betegség ezért ad pasztillát és más mérget hogy oda járj .Nem fogják elismerni mert aláírtad hogy a felelős te vagy . A többség naív tudatlan és zsarolható sosem ismeri el magának hogy oroszrulettezett ....
nov. 9. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam szédülés, fülzúgás, tompa hallás, néha homályosabb látás. Azt is érzem időnként mintha nem uralnám a testemet.

Nem tudom mitől lehet, napi szinten stresszelek miatta. Félek elmenni orvoshoz. Kényszerbeteg vagyok. Kissé hipochonder is. Nem tudom eldönteni lelki eredetű e a baj, vagy valami betegségem van.

nov. 17. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!