Van egy kis csomó a fülcimpában. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem, észre, mert viszketett. Amikor megnéztem a tükörben nagyon piros volt, valószínűleg mert elkezdtem piszkálni. Viszont fáj is, és viszket. Amikor ráfeküdtem akkor is éreztem. A fülem ki van lyukasztva(több éve), és közvetlen mellette alakult ki ez a csomó.nov. 3. 12:34
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 17/L
nov. 3. 12:35
2/4 anonim válasza:
Lehet pattanás,vagy atheroma. Nekem gyakran van ott pattanásom. Lehet most ért meg,ha atheroma akkor érdemes sebészt felkeresni,mert ennek van egy kis zsákja,ami folyamatosan termelődik és ha kinyomod,akkor újra vissza fog térni.
4/4 anonim válasza:
Nekem ahol ki van lyukasztva kozvetlen felette van egy csomo. Vagy dudor..
Neha ha "nyomom" kijon belole valami feher :D
Evek ota ottvan. Nyugi biztos semmi komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!