Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok felkelni?

Miért nem tudok felkelni?

Figyelt kérdés
NEM TUDOK FELKELNI REGGEL, napirendet tartok, ugyan akkor fekszem, sportolok, figyelek az étkezésre, választékosan és kiegyensúlyozottan táplálkozom, nem lustálkodom, teljes sötétségben alszom, nem telefonozok sokat elalvás előtt, és minden készülékemen este 8 óra után maximális kékfényszűrés van. 8 óra alvás után csörög az ébresztő, de nem tudok rá felkelni. Minden oda van készítve a napkezdéshez, a vitaminok a teám, a ruhám, ezt sem kell bevezetnem, mit kellen még csináljak, nem értem?
okt. 31. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Mert nem jársz dolgozni.

Hidd el, akkor futnál kifelé az ágyból, mert motivációnak elég lenne ránézni a csekkekre.

okt. 31. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:

tokeletes pelda akik demagog modon allitjak egyel sokat, usszal a vizben, legyel napon, hogy akkor is vannak bajok. Csavo mindent felsorolt amit eletben lehet a zoldtol kezdve a vitaminokig, rutinig. lehet itt lustasagnak nevezni, de ha ennyi mindent megtesz az mar nem lustasag szerintem, plane ha elmegy futni, figyel a kajara. Azt nem irta a kerdezo hogy dolgozik vagy sem, nemtom ez honnan jott. Ennyi erovel a kerdezo nem jar a marsra minden heten. De csak ironizalt szerintem az 1 es

Hat kerdezo allits be brutal metal zenet wekkerrel, wegyel hangszorot es arra fix felebredsz, a szomszed lehet nem fog orulni.

okt. 31. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig nem irónia. Aki dolgozik, az nem ér rá picsogni azon, hogy nem tud felkelni, mert addigra már fel is kelt. Igaz, 6 kávéval egy nap, de teszi a dolgát, ahogy kell.

Kérdező: kávé, energiaital és menni fog a nap. Nekem is ezekkel megy, mert élni kell, dolgozni kell.

okt. 31. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:

3

de honnan tudod nem dolgozik??? lehet kesik sokszor es mar szoltak neki

hat 6 kave meg energiaital metal zene meg basszus rezeg a lakas/haz/panel akkor valoban felkel, de ez nem elet oke elni kell igen de ez nem jo

okt. 31. 10:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok. Nem dolgozom heti 40-50 órában, hanem a katalógusos előadásokat látogatom, amik ezáltal kötelezőek, és napi szinten készülök a tantárgyaimból, ez a munkám=kötelességem. A kávét és energiaitalt minőségi fekete teára cseréltem, hogy a koffein maradjon, de a cigi menjen, mert letettem pár hónapja, figyelek rá hogy késő délután már ne fogyasszak koffeint, hogy ez se befolyásolja az alvásom minőségét. Menjek el vérvételre? Vagy mi a gyász ez már. Igen, amikor dolgozom nyaranta heti 72 órában vendéglátásban, akkor sem tudok felkelni, csak az utolsó pillanatban, majd rohanhatok munkába, minden normális reggeli tevékenységet elfelejtve. Lehet csak az én hibám tényleg, és csak nincs elég lelki erőm magam felett felkelni, de nem tudom megtenni sokszor.
okt. 31. 10:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy belül utálod. Amit szívesen csinál az ember, ahova örömmel megy, oda félszemmel is fel tud kelni, és menetközben ébred fel, de addig is megy, mert szereti.

Ezt magamról tudom.

okt. 31. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Fáradtan ébredsz, azért nem tudsz felkelni, vagy mit érzel?
okt. 31. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, nem vagyok elég kipihent az ébredéskor, de ha nagynehezen felkelek, utána fél óra és rendben vagyok.
okt. 31. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Tõbb dolog okozhatja. Lehet, hogy kevés neked 8 óra alvás. Az is lehet, hogy nem elég pihentető az alvásod. Kényelmes a fekhelyed, el tudsz lazulni? Orvoshoz menj el, mert valami hiány-, vagy egyéb betegség is okozhatja. Ha annyira teljes sötétségben alszol, hogy a napfelkeltét sem érzékeled, az is okozhatja.

nov. 1. 08:23
 10/10 anonim ***** válasza:
csavom szedsz valami gyoccert??? mert van egy par ami rossz alvast okoz aztan aludhatsz itt 24 orat es meg mindig almos vagy aztan jon mar 48.
nov. 1. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!