Miért nem tudok felkelni?
Mert nem jársz dolgozni.
Hidd el, akkor futnál kifelé az ágyból, mert motivációnak elég lenne ránézni a csekkekre.
tokeletes pelda akik demagog modon allitjak egyel sokat, usszal a vizben, legyel napon, hogy akkor is vannak bajok. Csavo mindent felsorolt amit eletben lehet a zoldtol kezdve a vitaminokig, rutinig. lehet itt lustasagnak nevezni, de ha ennyi mindent megtesz az mar nem lustasag szerintem, plane ha elmegy futni, figyel a kajara. Azt nem irta a kerdezo hogy dolgozik vagy sem, nemtom ez honnan jott. Ennyi erovel a kerdezo nem jar a marsra minden heten. De csak ironizalt szerintem az 1 es
Hat kerdezo allits be brutal metal zenet wekkerrel, wegyel hangszorot es arra fix felebredsz, a szomszed lehet nem fog orulni.
Hát pedig nem irónia. Aki dolgozik, az nem ér rá picsogni azon, hogy nem tud felkelni, mert addigra már fel is kelt. Igaz, 6 kávéval egy nap, de teszi a dolgát, ahogy kell.
Kérdező: kávé, energiaital és menni fog a nap. Nekem is ezekkel megy, mert élni kell, dolgozni kell.
3
de honnan tudod nem dolgozik??? lehet kesik sokszor es mar szoltak neki
hat 6 kave meg energiaital metal zene meg basszus rezeg a lakas/haz/panel akkor valoban felkel, de ez nem elet oke elni kell igen de ez nem jo
Az is lehet, hogy belül utálod. Amit szívesen csinál az ember, ahova örömmel megy, oda félszemmel is fel tud kelni, és menetközben ébred fel, de addig is megy, mert szereti.
Ezt magamról tudom.
7-es vagyok
Tõbb dolog okozhatja. Lehet, hogy kevés neked 8 óra alvás. Az is lehet, hogy nem elég pihentető az alvásod. Kényelmes a fekhelyed, el tudsz lazulni? Orvoshoz menj el, mert valami hiány-, vagy egyéb betegség is okozhatja. Ha annyira teljes sötétségben alszol, hogy a napfelkeltét sem érzékeled, az is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!