Beni201xd kérdése:
2 hónap és felvétel... nem tudom mit csináljak hogy tanuljak és mijen iskolába kéne mennem 3 mqs tanuló vagyok szóval nem kapok +pontot?
Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek 2 hónap alatt hoyg tanuljak mit tanuljak a felvételire? És milyen iskolába menjek?okt. 30. 02:03
1/2 anonim válasza:
Készíts listát:
* Milyen tárgyakat szeretsz?
* Milyen tárgyakat nem szeretsz?
* Miből vagy jó?
* Miből vagy rossz?
2/2 qborka válasza:
Olyanba,ahol legalább egy idegen nyelvet nagyon jól megtanulsz. Az màr nagy előny lesz később, amikor már munkát kell majd keresni.
Menj el több nyílt napra,jelentkezz oda,ahol jól érzed magad. Tanulni mindenhol kell.
Anno nekem nagyon tetszett maga az épület, és a fiùk 🤭 Nagyon jó választás volt, ezt az élet igazolta,így 31 év távlatából is csak megerősíteni tudom.
A felvételi még mázlid is lehet, ezen ne stresszelj. Azokból a tantàrgyakbòl keresnék magántanàrt,ami tényleg nem megy jól és felvételizni kell belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!