Kéne ennél többet? Vagy mi lehet a baj?
Évek óta erősen köhögök. Felírt nekem egy gyógyszert a dokim egy "Lertazin" nevű tablettából. Eddig napi 1x, este vettem be, de mivel napközben is erősen köhögök, ezért engedte a napi 2-t, reggel-este. (Persze amellett hogy talán álmosabb leszek tőle, bár ez nem vált be neki)
Viszont dél és kettő közötti időre elmúlik a hatása ha rendes időben kelek reggel (7-kor, egyéb esetben 4-5 körül). Most vegyek be még egyel többet? Nem akarok igazából egyet sem, de nem csak nekem rémes, a környezetemben élőknek is elege van. A tanár ordít velem hogy fejezzem be(mintha jó kedvemből köhögnék =_=) és az osztálytársaim is a plafonon vannak tőle. Nekem meg iszonyat fáj a tüdőm már.
Nem bagózok, és nincs ilyen a családban. Allergiám tudtommal nincs, a fulladás emellett párás időben, és futás közben jelentkezik. Normális időben, sétálva/ülve valahol"csak" köhögés.
Mit kéne csinálni? Bevenni még egy bogyót? A doki már passzolja, nem tudja mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!