Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha 7-kor 1 mg frontint vettem...

Ha 7-kor 1 mg frontint vettem be,mikor ihatok sört?

Figyelt kérdés

nem tudom pontosan,mennyi időt kell várni,hogy ne legyen baj.Azért innék sört mert az ennél is nagyobb adag frontin is csekély hatású.

A frontint minden nap szedem 3x3,mellette,ketilept,lamolep,olwexya.

okt. 28. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Semmikor. Hiszen ha napi szinten szeded, akkor esélye sincs kiürülni, legfeljebb a koncentrációja csökken.
okt. 28. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyi gyógyszert szedsz, szerintem egyáltalán ne igyál alkoholt, mert rontani fog a tüneteiden.
okt. 28. 10:16
 3/9 Mad Max2 ***** válasza:
20%
bármikor
okt. 28. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Holnap.
okt. 28. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Sok ember tévedésben él, és látom te is. Vannak gyógyszerek, amelynek szedése közben tilos alkoholt fogyasztani.

De nem úgy értendő, hogy ha reggel veszem be este ihatok, ha este veszem be, akkor reggel.

Ha 8 héten át kell szedni, akkor 8 héten át tilos. Ha élethosszig szedendő, akkor soha nem szabad.

okt. 28. 12:02
 6/9 anonim válasza:
Úgy írod ezeket a gyógyszerneveket, mintha mindenkinek ismerni kellenne. Megnéztem, hogy mik ezek, ha skizofrén/bipoláris vagy, akkor nem kellene abszolút alkohollal rontani a gyógyszereid hatását, a végén még nekiállsz őrjöngeni vagy másokat bántalmazni. Ha feszült vagy inkább menj be a kórházba.
okt. 28. 13:57
 7/9 Mad Max2 ***** válasza:
34%
Ja. Ezzel szemben ezt milliók nem tartjwk be és?😉
okt. 28. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Max Max2, az a baj, hogy ha megnézed, miféle gyógyszerek ezek és mire adják őket, akkor önmagában nem jó ötlet alkoholt inni. Ahogy a 6-os írta, jó eséllyel valami skizofrénia, vagy bipoláris zavar lehet a háttérben, és arra kifejezetten rossz ötlet alkoholt inni.
okt. 28. 22:35
 9/9 anonim válasza:
Minimum várj 2 órát
okt. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!