Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férfiként ciki női masszőrhöz...

Férfiként ciki női masszőrhöz menni masszázsra?

Figyelt kérdés
okt. 26. 20:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Fürdő alsó nadrág vagy mit érdemes felvenni otthol mielőtt megyek?
okt. 26. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Miért lenne az?

Én nem szívesen mennék férfihoz.

Nem szeretem,ha férfi ér hozzám.

okt. 26. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Sőt férfiként ajánlott is nőhöz menni lehet hogy lesz egy laza cumi vagy valami. Ha hallgatsz rám ne vegyél fel alsót
okt. 26. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Vigyél mind a kettőt és kérdezd meg, hogy melyik legyen rajtad.
okt. 26. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Sok gyógyfürdőben van masszás szolgáltatás is .Nem mindenhol van válogatási lehetőség.Férfi jobb ha fürdő gatyában megy,lehetőleg ne bermudában.Lepedőt vigyél magaddal,amit az ágyra teritesz.
okt. 26. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen semmi ciki nincs ebben.
okt. 26. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki!
okt. 26. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Egészség témába miért kell behozni a szexet, ráadásul ilyen kretén stílusban? =D Egy gyógymasszőrnek mikor jutna eszébe ilyesmiket csinálnia? Hol élünk barátom?
okt. 27. 01:16
 9/11 eddiboy ***** válasza:

Én női masszőrhöz járok, nincs benne semmi ciki. Magán masszőr, a saját lakásán masszíroz. Nála teljesen meztelenül szoktam lenni, Eleinte terített a nemi szervemre egy kisebb törölközőt, de aztán megbeszéltük, hogy nem vagyok szégyenlős, azóta azt is hanyagolja. Természetesen azt a részt azért kihagyja.

Amikor fürdőbe megyek masszázsra, akkor fürdőnadrág (fecske) szokott lenni rajtam. Általában női masszőr választok ott is előre, de összevissza cserélgetnek, többször kerültem férfihoz is, az egyik nagyon jól megmasszírozott.

nov. 4. 09:49
 10/11 anonim válasza:
100%
Csak nőkhöz járok!
nov. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!