Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eltűntek a pukis kérdések?...

Eltűntek a pukis kérdések? Gondolom, hogy inkább kisbabáknál vagy kisgyerekeknél nézik el jobban ezt a fajta reflexszerű élettani jelenséget.

Figyelt kérdés
Olyan kb. 10-12 éves korig "érdekes" dolog. Aztán jönnek a felnőtt biológia órák és a tanárok megmagyarázzák, hogy mi "illik"...

#bélgázok elnevezési formái
okt. 26. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha illik, ha nem, bent nem maradhat. Nyílvános helyen hangosat, bűzöset produkálni nagyfokú illetlenség.
okt. 26. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Na igen, bent nem maradhat.

Nekem tavalyelőtt nyáron voltak igen erős szélgörcseim (tehetek-e róla, hogy nyilvános helyen?) összesen két alkalommal.

Amikor nyilván azt hittem, hogy biztosan nincs a közelben senki és még csak nem is várható, hogy legyen, akkor muszáj volt elengednem, mert nagyon csikart a hasam.

Nyilván gasztroenteorológiai probléma, de már rengeteg esetben lemondtam arról, hogy valaha is megtalálják a konkrét okot. Egyszerűen puffadok és kész. Ezzel nincs mit tenni.

okt. 26. 13:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Ja, és még annyit, hogy időnként elviselhető hangerejű gázok még mindig jönnek utcai járkálás közepette. (Nem büdös, csak kicsit.)

Amikor első alkalommal robbantottam nagyot - alighogy beértem az illemhelyiségbe - az munkahelyi iratanyag továbbítása közben volt. (Borzasztóan izgultam, hogy jól teljesítsek.) Ez is közrejátszhatott.

okt. 26. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaaa. Ha már rég megvan ez, akkor nyílván valamilyen érzékenység, SIBO vagy IBS. Az emberek legalább 10 százalékának van ilyen baja, csak nem tud róla, és nincs papírja róla. Ha más bajod nincs, vérzés, folyamatos fosás, akkor vélhetően nem komolyabb dolog van a háttérben.
okt. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!