Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beöntés után mennyi ideig...

Beöntés után mennyi ideig normális ha nincs széklet?

Figyelt kérdés
Ma csináltam beöntést, nem volt rá nagyobb okom, egyszerűen csak kiakartam tisztítani magam belülről. Másnap már kell legyen székletem, vagy az normális ha 1-2 napig nincs
okt. 25. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
PÁr percen belül kellett volna székletednek lenni. Hacsak nem volt komoly székrekedésed. Amúgy kb.mennyi víz ment be?
okt. 25. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor volt, kijött minden is. Az érdekelne, hogy utána normálisan lesz e mint eddig, vagy eltelik e 1-2 nap mire újra lesz. Nemtudom pontosan, 1liternél viszont biztos nem több.
okt. 25. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Bár nekem nem beöntés volt, de mikor benne voltam ebben a hányós hasmenéses vírusban, utána 3 napig nem volt "nagy dolog".
okt. 25. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha alaposan kikakáltad magad, akkor szerintem 1-2 napig nem lesz "nagy dolog".
okt. 25. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Aznap azért ettél, gondolom.
okt. 28. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen. Arra gondolok, hogy nem lehet e székrekedésem
okt. 28. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A beled egy része kiürült a beöntéstől. Az majd felföltődik, és akkor fogsz kakálni.
okt. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!