Pióca kezeléssel kinek milyen pozitív tapasztalati vannak?
Látom, csupa retardált válaszolt.
A Facebookon vannak ezzel foglalkozó oldalak. Ma is alkalmazzák egyes természetgyógyászok gyulladásokra, keringési problémákra ( véralvadásgátlás ).stb. Sőt, van olyan ország, ahol orvostechnikai eszközként van megjelölve.
4.
Na az pont nagyon hitelesíti, ha ilyen kuruzsló természetgyógyászok használják. Egyébként is mit hoz az helyre, ha kicsit csapoljuk a vért? Semmit. A középkorban nem volt más, ezért divatos volt, de attól még ugyanúgy betegek maradtak.
Olvass utána a piócázás történetére és jelenlegi alkalmazására, ott van jóbarátunk, a Google, nem kezdek linkelgetni... Angolul még több, segít a fordítóprogram.
Azt nyilván tudjuk, nem lehet mindenre jó a piócás kezelés. És igen, nem esztelenül kell csinálni, csak hozzáértő szakemberrel. Amiből nem sok van.
Én is kipróbálnám, de van bizonyos alapbetegségem, amiatt nem biztos, hogy nyerő lenne nekem.
Csak felbassza az agyam, amikor olyanok írnak egy témához, akiknek lila fingjuk nincsen az egészről...Előtte tájékozódni kéne.
De hát ez a Gyakori...
Ja, próbáltad már, hogy ennyire tudod, használ-e vagy sem? :-D
Mindenhol kamuznak...persze.:-D
Itt van 2 link "kamu" oldalakról:
Ez olyan, mint a gyógynövények. Egyik embernek hatásos, másiknak kevésbé. Van, aki azokban sem hisz, sőt, szerinte mérgek.
De mindegy, tojok én rá, mit hiszel, mit nem hiszel. Mindenki azt hisz, vagy fog fel az eszével, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!