2,5éves kisfiamnak két napja fáj elmondása szerint a lábszára/lábfeje Nektek volt hasonló?
Nem lehet, hogy csak "rákapott" és mutogatja, hogy fáj, közben meg nem is fáj neki?
Szerintem ez is benne van a pakliban, nyugodj meg.
Azt az orvos jobban látja, hogy be van-e dagadva a térd, nekem is volt térdproblémám, én nem láttam különösebb különbséget a problémás, fájó meg a másik térdem között, de az orvos abban a pillanatban megmondta, ahogy beléptem a vizsgálóba. De ha nem bízol az orvosban, vidd el egy másikhoz is.
Nem egészen értem, mit értesz azalatt a kérdés alatt, hogy "Nektek volt hasonló?" Térdből kisugárzó fájdalmam volt, de inkább vádliba. Már felnőtten. A gyerek beüthette, beszoríthatta valahova, megerőltethette akár a lábát, tud az két napig fájni, tovább is. Egy rándulás, húzódás is tud több napig fájni, rossz esetben akár hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!