Éveken át elhúzódó otthoni betegápolás után lett-e még belőled "normális" ember?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan személyek tapasztalatára lennék kíváncsi, akik tényleg érintettek voltak ilyenben.
Én fiatalon kerültem ebbe a helyzetbe, évek óta csinálom, az egész életem ráment. Párkapcsolat, gyermekvállalás, személyes kapcsolatok, karrier, hogy az anyagiakról már ne is beszéljek. A legrosszabb talán a folyamatos bezártság, percre pontosan ugyanazok a teendők, a jajgatás... kezdek teljesen kikészülni és a java még hátra van.
Ha voltál ilyenben, mi lett Veled, hogy alakult az életed miután vége lett?
okt. 23. 20:36
1/2 anonim válasza:
ismerős volt ilyen helyzetben. sajnállak téged is. őt az anyja halála oldozta fel 11 év után. Nekem bejatszott az, hogy lebenulok, és lehet hogy akar évekig, vagy sosem fogok ujra felkelni. fejben mar azon gondolkodtam, hogy halhatnek meg, ha mar bena vagyok, hogy ne szenvedjen miattam mas.
2/2 anonim válasza:
Nem ertem miert csinalod, nem vagy koteles tonkretenni az eleted. Fizess valakit vagy keress egy intezmenyt es elj boldogan. Mar igy is tul sokat vesztettel, nem is ertelek. Csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!