Többször melkasom felül szokot fájni nèha èrzek extra ütèst a szivemben jobban este , többször ki hivtam a mentőt a vèrnyomásom mindig normális volt ekg nem talaltak soha semmit a vèreredmènyem is jo volt esetleg valami tipp mitől van?
Figyelt kérdés
#fájdalom #Ha jó az Ekg nincs bajom? #Miért fáj a melkasom #Mellkasi fajdalom okai #Jó volt az EKG-m többször is #Nem èrtem mitől fáj a melkasom
okt. 21. 13:22
21/28 A kérdező kommentje:
Holnap lesz orvos itt falun nem minden napp van
okt. 22. 13:43
22/28 anonim válasza:
Mert mire megméred a bal karodon, felstresszeled magad, így a jobb karon már magasabb értéket mutat. (először félreértelmeztem a "/" jelet, de látom a kötőjelet helyettesítetted vele.)
A 129,120 tökéletes.
23/28 A kérdező kommentje:
Először a job karomon mèrem azon általában mindig magas ,
Bal karomon mindig normális.nem èrtem
okt. 22. 14:01
24/28 anonim válasza:
Elég, ha a bal karodon méred, az orvos is ott szokta, extrém esetben kérik a kétkarost, de akkor is a bal az első!
A tarkód sokat fáj? Szédelgés, homályos látás, hányinger, hasmenés?
Amúgy képzeld, a patikában lehet kapni csomó féle tesztet, szinte már minden betegségre vonatkozó van, szerintem vásárold fel és szép sorban csináld meg az összeset, hátha találsz magadon olyan betegséget is, amire eddig nem is gondoltál.
25/28 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
okt. 22. 14:09
26/28 A kérdező kommentje:
Vagyis a bal kar a lènyegesebb
okt. 22. 14:12
28/28 A kérdező kommentje:
Nehèz tippelni , majd remélem az orvos többet mond
okt. 22. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!