Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitol lehet az hogy alig...

Mitol lehet az hogy alig birom tartani a fejem es gyenge a gerincem mindenhol?

Figyelt kérdés

Évek ota olyan érzésem van hovy le kéne tennem a fejem pihentetni a nyaki csigolyám mert szerintem nonstop tartja a fejem. De sajnos még párnán is ezt érzem. Kb olyan érzés mintha nem is tudnám letenni hanem tartom a nyakam fejem egesz ejszaka is.

Aztán pl ha magasra felugrok le bicsaklik a fejem a hirtelen mozfulattól. Semmi ereje nincs a nyakamnak. Vagy tartóizmoknak mert olyan mintha állandoan hasznalatban lenne,(elvégre egesz nap ba nem fekszek tartja a fejem) soha nem pihentetve.

Ezen kivul hajlamos vagyok derkéfájásra is meg a lapockák közt is fáj a gerincem sokszor.

Néha már meggyörnyedek pl reggel felkelés után vagy napkozben (ülőmunkát végzek es nehéz kiegyenesdni is)mert alig birom tartani az egész testem.

Mitol lehetek ilyen gyenge?

#gyenge gerinc nyak
okt. 19. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Gerincferdülés, gyenge csontozat, csontritkulás, gyenge izomzat, idegbecsípődés, valami nyomja a nyaki ideget stb. Hogy pontosan mitől van ez nálad, azt csak az orvos tudja megállapítani.
okt. 19. 13:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egész gyenge. Sztem irvos se tudná csak tippelgetne
okt. 19. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:
*orvos
okt. 19. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Normális orvos nem tippelget, hanem kivizsgál, további vizsgálatokra küld, utal be. Ne kifogásokat keress, ha jobban akarsz lenni.
okt. 19. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!