Szerintetek illene szólni az egység egyik tagjának, hogy számítsanak rám?
Mentőtiszt hallgató vagyok és megjött az engedély arra, hogy elkezdhetjük az eset/rohamkocsis gyakorlatokat. Holnap kezdek reggel és már az állomásvezetővel beszéltem aki annyit mondott, hogy amikor ráérek csak menjek be és ha majd letöltöttem a gyakorlatokat akkor ő aláír nekem mindent.
Viszont holnapi egység tagjai közül senkivel nem beszéltem a holnapi érkezésemről ami nem tudom, hogy mennyire helyes. Egyikőjüknek az elérhetősége sincs meg nekem, maximum Facebookon tudok írni a mentőtechnikusnak. Mit gondoltok? Szerintetek illene szólni legalább az egyikőjüknek, hogy számítsanak rám? Vagy vannak elég rugalmasak ahhoz, hogy ne jelentsen problémát egy hirtelen betoppanó "tanuló"?
Ha ti lennétek mondjuk a mentőtisztek akkor nektek mennyire számítana sokat, hogy előre szólok az érkezésemről?
Mentőgépkocsin már vonultam ahol kétszemélyes tag van, ott működött a váratlan betoppanás, mosolyogva fogadott a mentőápoló. Viszont az esetkocsi csak komplexebb.
A főnök azért csak szólt róla, hogy holnap jön egy tanuló. De ha esetleg nem, akkor sem te vagy az első, nem hiszem, hogy meg lennének lepve, hiszen mindenki így kezdte, ők is.
Szerintem ne keresd őket ismeretlenül egy nappal a munkakezdésed előtt, nem tudhatod, milyen emberek, akarnak-e a munkán kívül is munkatársakkal foglalkozni, pláne egy vadidegennel. Majd kitapasztalod és akivel jóban leszel, őt keresed a magánéletben is, de ne mindenkit előre ismeretlenül.
#1 Nem osztott be senki sehova, kis falusi mentőállomás. Itt egyedül vagyok tanulóként jelenleg. Mentőállomás vezetője annyit mondott, hogy csak jöjjek be amikor időm van aztán beírnak a rendszerbe, mint szekundáns és kész.
Ismerni amúgy ismernek, mert mgks gyakomat is itt töltöttem és sokszor láttam őket, beszélgettem is velük. Mondjuk a holnapi egység pont olyan tagokból áll akivel a legkevesebb szót váltottam.
De akkor nem szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!