Vérszagot érzek. Ez mitől lehet?
Körülbelül 2 hete volt egy nagyobb megfázásom.
Ízeket, szagokat kb 5 napig nem éreztem.
Nem tudom mennyit számít, de folyamatosan fújtam az orromba, eleinte nasivint, azóta rhynosprayt (állandóan dugul az orrom azóta is).
Kamilla fölé hajolva "inhalálnom" is kellett, mert anyukám azt ajánlotta.
Mióta elmúlt a megfázás, ébredés után, vagy a nap közepén az orromban vérszagot érzek, ami csak akkor múlik el ha iszok vagy eszek.
Próbáltam megnézni hogy esetleg az inyem vérzik e, mert az nálam előfordul, de sosincs a nyálamban semmi, ha kifújom az orromat, az sem véres, és annak sem látom jelét hogy esetleg a gyomromba menne a vér.
És kimondottan nem úgy érzem, mint külső szag, hanem nagyon mélyen, bent az orromban.
Azon kívül hogy a szag jelen van, semmi más bajom nincs, de ez már nagyon zavar, és kicsit aggaszt is.
Lehet ez esetleg fantomszag?
Valszeg érdemes lenne ránézetni erre egy fülorrgégésszel, az megnyugtatóbb, mint ha itt a kommentelők írnak dolgokat. Amúgy ha nem vérzik folyamatosan az orrod, meg nem érzed az ízét v nem köpsz véreset, akkor valszeg semmiség.
A doki meg két perc alatt szétnéz odabenn, és akkor kiderül, hogy mi van, de valszeg semmiség. (Ez tipikusan olyan, amivel egy idő után én is elmennék, aztán kiröhögnének, de jobb a biztonság. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!