Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nem az orvos írta fel,...

Ha nem az orvos írta fel, akkor is bevehetem a 0,25 mg-os Xanax felét?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a repüléstől, azért szeretném magammal vinni, a végszükség esetére. Kérem csak olyan írjon, aki biztosan tudja!
2010. nov. 4. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem orvos írta fel, és NEM szedtem be.

Sose repültél még? Mi a baj vele? A magasság?

Nagyon klassz dolog repülni, nyugodj meg. Vigyél olvasnivalót vagy MP3-at. Ami még fontos: felszálláskor és leszálláskor rágózz a fülbedugulás ellen.

2010. nov. 4. 11:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Repültem már párszor, pont azért utálom! :) Ha a konzervdoboz-effektus a kiszolgáltatottság érzésével párosul, akkor nem igazán érzem jól magam a bőrömben. Pont ezért kellene, és csak akkor venném be, ha végképp eluralkodna rajtam a félelem. :(
2010. nov. 4. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát... én akkor is inkább valami megnyugtató zenét ajánlanék. Fura a konzervdoboz-érzés. Én kocsiban mindig rosszul vagyok, pont emiatt, de pl vonaton már nem, és repülőn sem.
2010. nov. 4. 12:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Nálam pont fordítva működik, semmin nem félek, csak a repülőn! Az is érdekes, hogy a kicsiken nem (már sárkányrepülőztem is), de a nagy gépekkel nem tudok megbarátkozni. :( Mindenféleképpen viszek valami nyugtató zenét, remélem segíteni fog.
2010. nov. 4. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Beveheted.

Én kb 1 évig szedtem. Ha még sosem szedted a 0,125 vagy max a 0,25 elég is lesz.

2010. nov. 4. 20:00
 6/9 Cheyene válasza:
semmi bajod nem lesz töle, csak jól letompit. nyugodtan szedd be, de a repülés hosszuságától függöen én is csak felet ajánlanék, nehogy ne ébredj fel leszállás után sem. Nem jo ha "kényszeralvásból" ébresztenek. Én teljesen zavarodott voltam mikor felébresztettek annak hatása alatt.Persze ez gondolom mindenkinél más...
2010. nov. 6. 05:51
 7/9 Cheyene válasza:
Egyébként vannak gyógyfü alapu nyugtatók is, ami kevésbé mérgezi a szervezetet, azok is jók, vizsga elött szedtem olyat, nem altat, nem tompit le agyilag, csak megnyugtat.
2010. nov. 6. 05:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Az össze-vissza szedett gyógynövényekkel csak az a baj, hogy még annyira sem ellenőrzik, mint a gyógyszereket, aztán ki tudja kire hogyan hatnak. Nyilvánvaló, hogy ha vannak mérgezőek (márpedig vannak), akkor vannak részben mérgezőek is, meg olyanok is, akikre valakik érzékenyek.
2010. nov. 6. 22:18
 9/9 Cheyene válasza:
Lehet, de ha a Xanaxtól szétesel a gyógyfüves meg csak megnyugtat, akkor össze lehet hasonlitani és logikusan kikövetkeztetni, hogy melyik van nagyobb hatással a szervezetre.
2010. nov. 7. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!