Kérlek tudnátok segíteni nehéz helyzetben vagyok?
Figyelt kérdés
Először is hallássérült vagyok 20/F.
2 gondom van az egyik lenne hogy ma kaptam meg a papírt a heves vármegyei kormányhivataltól komplex minősítési papírokat hogy 60%-os vagyok és B1 katerógiás minősítésű vagyok erre pedig meg nem kapok ellátást pedig nem is értem miért nem mert akik hallássérültek azoknak jár ilyen ellátás nekem pedig nem ez az első.
A 2-dik fogyatékossági támogatást elutasították mert az önkiszolgálási képességem megvan és nem hiányzik ráadásul nem vagyok súlyos fogyatékos de jó lenne ha tudnátok segíteni nekem.
okt. 8. 12:23
1/1 anonim válasza:
TALÁN segítenek a helyi önkormányzat által működtetett családsegítő csoportban, illetve családsegítő irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!