Hónapok óta nem gyógyuló seb az orrban. Ez mi lehet?
Tudom, el kell menni orvoshoz. De előtte szeretnék itt is tájékozódni.
Van egy seb az orromban, ami már hónapok óta nem gyógyul be. Van, hogy bevarasodik, de amikor lejön a var ugyanúgy ott van. Ilyenkor fáj is napokig. Van, hogy egy dudort is érzek a bőr alatt ott, ahol belül a seb van. Ez van hogy előjön, később meg felszívódik. Abban az orrlyukamban, ahol a seb van érzek egy fura szagot is.
Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy tudomása, hogy mi lehet ez?
A fura szag a genny lehet. Nekem is gyanús, hogy ez nem egyszerű seb.
Szoktad nyírni vagy gyantázni az orrszőrödet? Legjobb esetben ez egy begyulladt tüsző. Legrosszabb lehetőség a rák.
Volt nekem is ilyen, elég sokat szenvedtem vele, bár nálam nem volt semmilyen fura szag, szimplán csak eszméletlenül tropa volt belül az orrom.
Tán' 2x is vissza kellett mennem a fül-orr-gégészhez, először adott egy orrsprayt, miután elfogyott és nem használt adott megint egy orrsprayt (másfajtát) és azzal jött helyre.
De mégegyszer írom, nekem nem volt semmi fura szag vagy dudor, szimplán egy merő seb volt belül az orrom.
Nyár volt, valószínű mindig folydogált valami az orromban allergia miatt, amit nem vettem észre mert csak úgymond "szivárgott", de arra pont elég volt hogy irritálja az orrnyálkahártyámat belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!