Stroke után milyen pénzbeni juttatásokat vehetek igénybe?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, 3. stroke-om volt. 4órában dolgozom anyukám mellett irodán, viszont azt nem tudom milyen juttatásokat igényelhetnék… köszi ha válaszolsz.szept. 29. 14:31
1/6 anonim válasza:
Miért ez a fontos most? Nem a gyógyulás? Csak a pénz?
2/6 anonim válasza:
Talán mert a 3. Stroke, és csak 4 órában dolgozik, és valahogy eletben kell maradni.
3/6 anonim válasza:
Van maradvanytuneted? Nekem maradt vissza, de én pl nem is kerestem ilyenre lehetőséget, mert szerencsére nem volt rá szükség, visszatudtam menni a jó munkahelyemre, ahol korlátozás nélkül tudok dolgozni.
5/6 anonim válasza:
Ezt nézd meg!
Töltsd le! A végén van egy elérhetőség meg egy telefonszám. Azt hívd fel, hátha tudnak segíteni!
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Válaszadó! Mivel tb alapon 2heti 1 alkalommal (40p) foglalkozik velem gyógytornász és heti több alkalom szükséges, illetve a fizioterápiás kezel is 1 óra 15.000.- ezert igen sajnos kell a pénz ahoz hogy felépüljek!! Home office-ban vagyok de egy 4 órás bejelentéssel nem igazán jövök ki! Heti 65e Ft a gyógytorna és a fizioterápia.. ami már sokkal több az egész havi fizum. És mivel gondolom nem te fogod kifizetni nem tudom ki vagy te, hogy ítélkezz felettem.. remélem megválaszoltam minden kérdésed. Szívből kivanom hogy járj a cipőmben csak egy napot, utána magyaraz.🖕🏻☺️
okt. 1. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!