Ha közepes erővel rávágok a bokámra akkor bedagadhat úgy h 2hét legyen mire normálisan felgyógyuljon?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy súlyos kis harapófogóval2010. nov. 3. 20:38
1/8 anonim válasza:
Én azt mondom: vágj bele! Ha így folytatod, te leszel az idei Darwin-díjas!
2/8 anonim válasza:
Én egy téglát ajánlok. Te nagyon szerencsétlen!
3/8 anonim válasza:
Öcsém, te aztán kreatív vagy!És ha el törik, megreped? Az tuti nem 2 hét lesz....
7/8 anonim válasza:
Próbáld ki!
Nem közepes erőt, hanem igazi erős ütést javaslok.
Nekem egyszer megrándult a bokám(tehát egyből vissza is ugrott)még haza tudtam vele menni másnap reggelre hatalmasra dagadt, egy hétig fekvőgipsz két hónapig bokarögzítő. Pedig ez csak egy rándulás! Szóval nyugodtan próbálkozz.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát talán azért cserébe h ne tiltsanak el a géptől,tv-től,edzéstől nagyon sok időre ez még belefér
2010. nov. 3. 22:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!