Mit kell kidobni egy körömgombás vendég után?
Figyelt kérdés
Új vendégem úgy jött el hozzám körmökre, hogy 1 körme tiszta gombás volt arra persze anyagot nem tettem se semmi. De volt olyan körme ami sárga volt, de lereszeltem és ott nem volt semmi már úgyhogy arra tettem anyagot, de félek hogy elcsesztem és nem kellett volna rá tennem semmit sem. Mit dobjak ki nail prep, primer? Base gélt? Építő zselé? Fény zselé? Stb....?? Légyszi segítsetek köszönöm szépen előre is.szept. 24. 22:40
2/5 anonim válasza:
Nem kell megcsinálni a körmét, amíg ki nem kezeli.
4/5 anonim válasza:
A körömreszelőt, es mindent ami érintkezett a körömmel, lakkok, gelék, fel kell fertőtleníteni a földet, a lábfürdőt, ahol áztatta a lábát, törölközőt!
Máskor ilyet ne vállaljál, megfertőzi a többi vendéget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!