Miért fáj bal oldalon a bordámnál?
Figyelt kérdés
3 napja a bal oldalamon az izmok eléggé begörcsölte, a hátam a vállam de még oldalt a bordámnál is fájt. Az izomgörcsök ki lettek masszírozva de oldalt egyszerűen nem múlik el. Mozgásra, hajolásra, közepes és nagyobb levegővételre már fáj.
a pirossal bekarikázott részen fáj:
Reggel alig bírtam az ágyból felkelni, annyira fájt amikor megmozdultam. Más tünetem, lázam, köhögés nincs, Sérülés nem ért, 3 napja az ágyból felkelve jelentkezett ez a fájdalom. Sajnos most orvoshoz nem tudok fordulni, mert ügyelet van és azok semmit se csinálnak. Mi állhat a háttérben? Érdemes egyáltalán orvoshoz fordulni vagy elmúlik magától?
szept. 21. 06:28
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Nem akarok akadékoskodni, de azt írtad bal oldalon fáj, erre felteszel egy olyan képet, ahol a piktogram oldalból van és kb. a fele borda rész be van karikázva, erről semmit sem lehet eldönteni. Nem masszíroznám, mert ha pl. bordaközi izom húzódás vagy ideg probléma, akkor az erre sosem fog elmúlni, fokozódhat is. Pihenni kell, esetleg nyújtó mozdulatokat csinálni, kenegetni izomlazító krémekkel, pár nap alatt el kell múlnia, ha nem, akkor menj orvoshoz. Lehet elküld reumára, vagy kapsz rá izomlazító gyógyszert, de jó lenne kizárni egyéb betegségeket is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!