Valami hatásos házi praktikát ínhüvely gyulladásra?
Az inhüvely gyulladás legjobb gyógyszere a pihentetés. Nem múlik el egy-két nap alatt, főleg nem ha folyamatosan terheled.
Azt nem értem, hogy mi kezdett el nőni? Az inhüvely gyulladás nem látszik.
Probald meg a gyogynovenyeket, mivel minden izuleti fajdalmakra nagyon jok, tehat valoszinuleg, hogy Rajtad is fog segiteni.
Mezeizsurlot igyal naponta 2-er, egyiket reggel ehgyomorra a masikat este a vacsora elott 1/2 oraval fogyaszd el, napkozben pedig csalanteat igyal, legalabb 4 cseszevel.
Keszits ezekbol furdot, es ebbe tedd bele a kezedet, amit 15-20 percig vegzel. Vegyel feketenadalyto kenocsot es ezzel kenjed, de svedkeseruvel is lehet meg, hogy hatasosabb legyen a gyogyulasod.
Amikor mar tudod mozgatni, akkor nagyon szep lassan kezd el mozgatni, tornaztatni a kezfejedet, tehat a csuklobol indulsz ki, le es fel, aztan probalj korzeseket vegezni.
Igy helyre fog jonni es megfog szunni a fajdalom. A gyogynovenyek megfogjak szuntetni a gyulladast. A sin utan elmerevedtek azok az izmok es idegek, ezert nagyon fontos, hogy tornaztasd! Akar elmehetsz egy gyogymasszorhoz is, Aki segitsegedre lehet.
Hát nem is tudom!
Általánosban nem igazán elterjedt betegség az ínhüvelyhúzódás. Inkább a tesitől való irtózás.
Zenészként nekem volt. Egyszerűen kb.2 hónapig nem írtam.
Nem értem, miért nyugosztok bele abba, hogy egy tanár istennek képzeli magát.
Gépezni pedig nem szabad vele. Semmit sem szabad. Ha te vagy a hülye, akkor megérdemled. Bár látom azóta eltelt egy évtízed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!