Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz nagyobb bajom...

Ugye nem lesz nagyobb bajom ettől?

Figyelt kérdés
Két napja szedek egy levendula olaj kivonatú nyugtató tablettát és csak most láttam a dobozán, hogy azt írja hogy fiataloknak nem ajánlott(18 éves vagyok). Már pár pattanásom megjelent, ami az internet szerint az egyik mellékhatást jelzi, a hasam is fáj és eddig nem jöttem rá mitől van. Most hirtelen nagyon fáradt lettem, valószínűleg az is emiatt van. Ha holnaptól nem szedem többet, akkor vajon helyrejövök? Nem akarom se a bőröm, se a hasam elrontani.
szept. 17. 23:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz bajod, de tényleg ne vegyél be többet. Kérj valami mást helyette inkább.

A szervezeted reagál rá, fiataloknak val.szín. azért nem ajánlott mert gyakrabban jelentkeznek a mellékhatások ebben a korosztályban.

Egyébként bármilyen gyógyszer tájékoztatóján azt olvasod, ha ilyent tapasztalsz, hagyd abba az alkalmazást/szedést, és fordulj orvoshoz, ha a tüneteid nem múlnak el, vagy mondjuk egy nap elteltével erősödnek.

Kiürül ez hamar ha naponta kellene szedni, valószínűleg holnapra jobban leszel. :))

szept. 17. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!