Akinek volt már belső aranyere, vagy van tudna segíteni?
Sziasztok. A kérdésem azokhoz szólna akiknek, volt vagy van belső aranyere. Egy pár hete tapasztaltam először, hogy a székletem vér borította, nem kevés, szinte az egészet. Hol vörösebb, hol világosabb vér. Akkor megijedtem, de aztán rá is felejtettem, mégnem ma ismét ez történt. Nyilván doki és itt nem tudja senki megmondani, hogy mitől lehet.Csak persze megijed az ember hirtelen. Soha nem tapasztaltam még aranyérrel kapcsolatos dolgokat.
De akinek van aranyér problémája. Vér mennyiség ilyenkor mennyi szokott jelentkezni? Kis vér cseppek vagy elég sok székletet beterítő mint nekem. Volt már repedés miatt vér, az fájt és csak a wc papíron pöttyökben volt. Most nincs fájdalom és vér az elég sok.
Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett, próbáltam érthetően megfogalmazni. Köszönöm, ha válaszolsz. 🫶🏼 Szép estét mindenkinek.
Ui. 22L
A 2. stádiumban lévő aranyérnél írja, hogy előfordulhat spriccelő vérzés. Illetve a sógornőmnek is műteni kellett mert állandóan sok vér jött neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!