Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 19 évesen van még esély hogy...

19 évesen van még esély hogy nőjjek?

Figyelt kérdés
Nagyjából 12 évesen megálltam növésben,azóta semmit nem nőttem.Felettébb idegesítő hogy mindenki magasabb,komolyan se vesz kb senki.Egyébként nő vagyok,157 cm
szept. 16. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ha már 7 éve nem nőttèl, biztosan nem fogsz hirtelen megindulni. Fogadd el magad, nem vészes egyébként a 157cm, én pld kimondottan imádom a pici, alacsony lányokat, és ezzel sok mindenki így van, ne keseregj emiatt.
szept. 16. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, pláne, ha 12 éves korod óta nem nőttél semmit.
szept. 16. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nőként màr nem nagyon. A férfiak még szoktak nőni sokszor ebben a korban.
szept. 16. 13:49
 4/5 anonim válasza:
Teljesen tökéletes a magasságod, csak ne akarj majd te is 190+ cm magas férfit mint az átlag nő ;)
szept. 16. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj, mégcsak kirívóan alacsony sem vagy. Az meg jó nagy hülyeség, hogy senki sem vesz komolyan, mert pár centivel alacsonyabb vagy az átlag magasságnál.. Tessék elfogadni magad, nem vagy hátrányos helyzetű, ne nézd le saját magad. 152cm/31N
szept. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!