Napok óta tartó szédülés és tarkó fájdalom?
Figyelt kérdés
Már 1 hete nagyon fáj a fejem mindennap és szédülök is keményen. Köze lehet az időjáráshoz?szept. 15. 18:51
1/12 anonim válasza:
Én is ezen töröm a fejem, ugyanígy vagyok...
3/12 anonim válasza:
Napok óta kettősfront van, az biztos nem segít...
4/12 anonim válasza:
Ez eléggé vérnyomásproblémának tűnik...
5/12 A kérdező kommentje:
Vérnyomásom rendben van, 120/80-90 es pulzus is 80 átlagosan ennyi szokott lenni
szept. 15. 19:53
6/12 A kérdező kommentje:
De olyan érzés hogy nem bírom tartani a fejem, le kell feküdnöm, mert húz lefele vagy hogy fogalmazzak…
szept. 15. 19:54
7/12 anonim válasza:
Igen, simán okozhatja front, de mozgásszervi, nyaki gerinc probléma is lehet.
8/12 anonim válasza:
De mindig rendben van a vérnyomásod?
Mármint mérted 1x és ennyi jött ki, vagy rendszeresen, napi 2-3 alkalommal méred?
A szédülés, tarkófájdalom, fejfájás tipikus jele a hirtelen kiugró vérnyomásnak.
A magas vérnyomásnak önmagában nincs tünete, viszont az instabil vérnyomásnak pontosan ezek a tünetei. Ha kiugrál 160-170-re akkor simán fájhat a fejed és a tarkód még másnap is, akkor is, ha időközben a vérnyomásod már visszaállt.
9/12 anonim válasza:
Szia! Nekem szédülés+ hanyinger jelentkezik, buszon és trolin felerősödik. Ma voltam orvosnal vele, kettős front van,a vèrnyomàs ingadozàsát is nagyon befolyàsolja. Semmit nem tud vele kezdeni,dadelon és b6 ami segithet most.
10/12 Senior Séf válasza:
Korod és nemed ismerete nélkül csak találgatni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!