A kontaktlencsét viselhetem ha köhögök?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban elkezdtem köhögni, és nem tudom hogy biztonságos lenne-e így hordani, szóval eddig mellőztem. Szerintetek? Illetve megfázás esetén, pl ha orrfolyásom van akkor ugyan így tegyek?szept. 14. 17:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz tőle nagy bajod, de inkább hanyagold addig biztos ami biztos.
Jobbulást!
2/5 anonim válasza:
Szádban hordod, vagy az orrodban? Viszont ilyenkor jobb, ha napit hordasz az esetleges fertőzésveszély miatt.
3/5 anonim válasza:
Hordani lehet, betenni nem lehet pont köhögés közben...
4/5 A kérdező kommentje:
Az optikában azt mondták, hogy felsőlégúti betegség esetén tilos viselni, mivel fertőzésveszélyes. Szóval például ha náthás vagyok az odatartozik?
szept. 15. 08:21
5/5 anonim válasza:
Akkor gondolom nem napi, vegyél olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!