Saját tapasztalatokat kérdeznék, Neocitran, vagy Coldrex Max vált be inkább? Melyikkel mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Miket éreztetek, tapasztaltatok e kettő szedésénél?szept. 13. 13:40
1/13 anonim válasza:
Nekem a Neo Citran-Coldrex csapatból a Neo Citran Cold and Sinus hatásos csak. Az FDA is rájött már, hogy a szájon át bevett fenilefrin hatástalan.
2/13 anonim válasza:
Számomra a NeoCitran hatásosabb, mint A Coldrex.
3/13 anonim válasza:
Egyik sem.
Aspirin italpor. Forró és a hideg is működik.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még várok tapasztalatokat!
szept. 13. 14:27
5/13 anonim válasza:
Nekem ez lórúgás. Ha muszáj betegen dolgozni, akkor egy fél Neocitrán, vagy itthon csak a pihenés.
6/13 anonim válasza:
A megoldás, a tiszta, jó minőségű almapálinka!
Ezeket a műanyag sz@rokat meg szedje az, akinek két szülőanyja van!
7/13 anonim válasza:
#6 Igen a pálinka jó hatással van amikor kifejezetten ellenjavalt betegségnél, sőt egy cseppje is káros nincs jótékony hatása, csak hogy az alkesz keze nem remeg.
8/13 anonim válasza:
Fúúúúúúúúúúú és a #7 hogy megmondta a tutit!? 😝
9/13 anonim válasza:
#8 Nem megmondani akartam, csak szimplán 1-2 ember még mindig olyan primitív sajnos 2024-ben, hogy azt hiszi hogy a vírus/baktérium fertőzéseket ki lehet kúrálni alkohollal ami vagy így vagy úgy ront rajta, de ezt bármelyik orvos is el fogja mondani. Ugyanakkora hülyeség, mint hogy egy kupica pálinka evés után segít emészteni épp ellenkezőleg az is lassítja, és nehezíti az emésztést. Ezeket csak azért találták ki az emberek, mert inni akarnak az emberek, ha valakinek olyan nehéz emészteni az kapjon be egy bilagitet, vagy pankreász port.
10/13 anonim válasza:
...ércsük doktorbácsi, meg még kösszönnyük is de nagyon.
/aláírás: egy tudatlan/ 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!