Szívbetegség előjele lehet?
Amikor beköszönt a hidegfront, a szívem teljesen megőrül. Kb másfél éve kezdődött kisebb ritmus zavarokkal, majd ezek egyre erősödtek minden frontnál és egyszer úgy leesett a vérnyomásom hogy a semmiből úgy éreztem elájulok. Apukám is szívbeteg két infarktussal, katéterekkel él. Az ő családjában mindenki szívbeteg volt nagyjából és a testvére is az.
Beszéltem vele hogy csináltatok EKG-t jövőhéten hogy fény derüljön mi okozza nálam. Tegnap éjszaka ennek a durva hidegfrontnak köszönhetően olyan ritmuszavarom volt hogy felugrottam annyira megijedtem. 24/l
Az én apukámnak szívritmuszavara van gyógyszert szed rá. Nekem is voltak ilyenek, össze vissza vert szívem, egyszer normál volt a pulzusom máskor 100 fölött. Kétszer raktak rám ez miatt 24 órás holtert szerencsére nem találtak semmi rendelleneset. Nálam "szerencsére" egy vérképből kiderült, hogy súlyos vashiány és vérszegénység okozta a tüneteket. Mióta gyógyszert szedek rá lekopogom megszűntek az ilyen tüneteim.
24/L
Koszonom szepen a valaszokat😘
Azta, örülök ha jobban vagy!
Én is pont most ilyen problémákkal küzdök hogy bejött a hideg. Nyugi, immáron közel negyven éve ez van. Már megszoktam. De sokszor nagyon durva tud lenni. Ma reggel pl erre keltem hogy összevissza alig ver a szivem felébredtem kapkodtam a levegőt aztán pár perc és helyreállt.
Szar napok jönnek. Mondjuk nekem tart ez úgy fél vagy 1 napig utána rendeződik.
Soha semmit nem találtak eddig hogy baj lenne a szivemmel bár kovid óta nem vizsgáltattam mert nincs rá pénzem, de azóta vagy attól nem tudom, csak rosszabb lett a helyzet de hát öregszem így 50 körül.
Fel a fejjel és üdv a klubban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!