Pattanások ellen mi a jo?
Lassan 14 leszek és még mindig tele vagyok patanásokal.
Szinte semmi csokit nem eszek, a magvakat utálom , a krémek nem használnak és lassan cikinek érzem. A lányoknál is kevesebb esélyel indulok igy. Segitsetek
( hozáteszem ismerem azt a dumát hogy a hormonok... )
elöre is köszi
bőrgyógyász de lehet ő meg elküld kozmetikushoz. Nem gáz ha egy fiú kozmetikushoz megy mielőtt azt hinnéd...Csak bátran.
Én tegnap voltam nekem is az utóbbi időben sok pattanásom volt és már nem tudtam kezelni. Szépen kinyomkodta(fájdalmas de kilehet bírni) most ugyan piros de napok alatt eltűnik a pirosság is és begyógyul.
17/L
Nekem elég ronda volt a bőröm és ezt írta fel a bőrgyógyász:
Én is a dokit javaslom, hidd el, tud segíteni.
Anyumék nem nagyon akarnak elengedni börgyógyászhoz azt nondják ök is ( anyum ) ki tudja nyomkodni meg hogy ez természetes hogy van..
erre mit javasltok hogy gyözem meg öket??
Igen, a szolárium is korrigál valamennyire. A legjobb az lenne, ha kozmetikushoz járnál vele.
Igyál sok-sok vizet naponta (segíti a méregtelenítést), sportolj.
Használj aknés bőrre való arctisztítót, tonikot. De a kozmetikus úgyis javasolni fog valamit- és otthoni körülmények közt nem lehet úgy kitakarítani a bőrt, mintha szakember csinálja-ebben nincs igaza édesanyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!