Személyesen kellene bemennem ebben az esetben szólni a plazmaközpontnak?
Figyelt kérdés
Szóval 1 évvel ezelőtt szerettem volna plazmaadáson résztvenni,de amikor elmentem a vizsgálatra a világ legbunkóbb személyzete fogadott. Emellett a vérvételnél a kedves ápoló olyan szinten döfte belém a tűt hogy másnapra lila lett.. Közben ezt jeleztem is nekik, amire azt válaszolták hogy ez semmi maga plaazmaadáshoz képest, és akkor ne jöjjek.
Így ennek tekintetében ezt a helyet nagy ívben elkerültem. Már mondtam a "kedves" egyik ott dolgozónak hogy nem fogok menni, viszont azóta is szüntelenül hívogatnak.
szept. 10. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Vagy csak letiltod a telefonszámukat.... De ehhez már ész is kell, ugyi?
2/4 anonim válasza:
Azt hiszed majd akkor bocsánatot kérnek, megszaggatják ruhájukat és hamut szórnak fejükre?
3/4 anonim válasza:
És nem tudod letiltani az e-mailt/telefonszámot?
4/4 anonim válasza:
1. 3. Miért, mekkora IQ-s emberek adnak plazmát??? >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!