A napokban vettem be lopedium hasfogó tablettát mert nagyon ment a hasam és muszáj volt elmenjek otthonról. De most meg annyira megfogta a hasam hogy pár napja nem tudtam wcre menni. Mit tegyek? Vegyek be hashajtót? Lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
szept. 9. 09:00
1/4 anonim válasza:
Szia!
Valószínű kiürült a beled teljesen azért nem tudsz kakilni :)
Nekem is megy most a hasam ráadásul suliban vagyok, nehezen zárható és koszos a WC :(
2/4 Mad Max2 válasza:
egyél sok gyömölcsöt(szilvát stb..)
3/4 anonim válasza:
Ah, ez megesik a loperamidnál. Nagy bajod nem lesz, 1-2 napon belül elvileg visszazökkensz a normálisba. Amúgy a jövőben próbálj inkább széntablettát szedni.
4/4 anonim válasza:
A lopediummal én is jártam már így. Nálam különösebb tüneteket ez nem okozott, csak furcsálltam, hogy napokig nem tojok. Aztán nálam végül megtól normalizálódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!