Miért van migrénem azóta amióta elkezdődött az iskola?
Figyelt kérdés
4. napja kezdődött a suli, 12.-es vagyok. Azóta reggeltől estig amíg el nem alszok, folyamat migrénem van, egészen eddig nyáron nem fájt a fejem. Frontérzékeny vagyok, szóval sűrűn fájt a fejem 12 éves koromtól, de erre már semmilyen fájdalomcsillapító nem hat. Iszok eleget, eszek, és este 6-ig edzek. Mitől múlna ez el?szept. 5. 21:03
11/12 anonim válasza:
Jön az ősz, jönnek a frontok, tegnap én is másképpen éreztem magam.
Nagy szelek fújtak, csökkent egy pár fokkal a hőmérséklet, holnap meg úgy néz ki hogy 10 fok mínusz és eső! Aki erre érzékeny!
12/12 anonim válasza:
A Nap mágneses pólusai is felcserélődnek (mágneses pólusváltás), ami 11 évente történik meg (...2013 > 2024...) A test is komoly változásoknak van kitéve télből-tavaszba és nyárból-őszbe/télbe való váltáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!