Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Végbelemen kijött az aranyerem...

Végbelemen kijött az aranyerem, kb. kisujj körömnyi méretű, ez előbb utóbb meg fog repedni, vérezni meg fájni fog?

Figyelt kérdés

Igazából már féléve biztos ott van, de egyre jobban idegesít és kicsit félek, hogy rosszabb lesz.

Ez ellen lehet tenni valamit, hogy jobb/szebb legyen?

szept. 5. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz.

Előbb utóbb valamennyire vérezni fog és fájni is, esetleg kizáródik.

Ha nincs szerencséd, betrombotizál, na azzal a fájdalommal már ügyeletre szoktak menni.

szept. 5. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Reparon és étkezési szokásokon változtatás. Persze van olyan eset, amikor ez nem elég, viszont így nehéz bármit mondani, nekem is van olyan rokonom, akit műtöttek emiatt, szóval nyilván itt sem olyan fekete-fehér ez a dolog. Az elmúlt fél évben próbáltál bármit is tenni ellene? Nyilván az, hogy ez fél éve már úgy ott van és nem csökken a méret, az nem egy jó jel, szóval ide valószínűleg az orvos nem ártana.
szept. 5. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Eddig nem is kezelted semmivel? Az lenne a minimum, hogy kérsz rá valamit a gyógyszertárban, de ennyi idő után már orvoshoz se ártana menni.
szept. 5. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Használtam párszor valami végbél kenőccsel de hát nem javult semmit sem.

Ezt mindennap kéne alkalmaznom?

Ezekután már biztos menni fogok dokihoz.

szept. 5. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Meg az a baj kicsit keveset is eszek ezáltal wc-re is ritkábban megyek, étkezésemen muszáj lenne változtatnom, vagyis kellene de hát nem tudom mit egyek akkor… ilyen aszalt szilva meg ilyeneket nem tudok mindennap enni…

Meg sajnos nagyon szeretem a tésztás dolgokat..

szept. 5. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Proktológushoz menj, majd megmondja mi a teendő.
szept. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!