Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet agrázkódás? (LENT)

Ez lehet agrázkódás? (LENT)

Figyelt kérdés
ma voltam focizni és nekemjöttek elestem és bevertem a fejem...azóta fáj a fájdalomcsillapítótol sem lett jobb :S meg mintha szédülnék kicsit.
2010. nov. 2. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet, meg vérömleny is, azonnal orvoshoz kellett volna menjél...104-et felhívod, vagy az ügyeletet és elmeséled a bajaid, akkor megmondják, hogy szükséges-e azonnal orvoshoz menjél
2010. nov. 2. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem hánytál, nem agyrázkódás.
2010. nov. 2. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha hirtelen erős hányinger tör rád, ami akár napokkal az eset után is történhet, akkor vérömleny keletkezett ami nyomja az agyat - ez esetben azonnal mentő.

Egyébként nem kell parázni, majd elmúlik.

2010. nov. 2. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Meglehet, hogy agyrázkódás, de lehet vérömleny is, akkor irány a doki... Gondolom te is hallottad, mi történt a színésznő, Natasha Richardson-nal... :(
2010. nov. 3. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!