Mennyi az esély rá?
Egészséges szervezetben mi az esély arra, hogy spontán kialakuljon a hív?
8 éve egy párkapcsolat stb... Van arra esély, hogy mindenféle külső behatás nélkül spontan kialakuljon ez az emberben? A bal karom hajlatának felső részén találtam egy kis lila pöttyöt. Nem emlékszem hogy beütöttem volna, vagy fűnyírásnál (mert előtte fűkaszáltam mielőtt ezt észrevettem) megütötte volna valami. Netet olvasva ilyeneket találtam hogy kaposi szarkoma vagy hiv lehet. Mennyire igaz ez?
A lényegtől kicsit eltérve nekem van ilyesmi sorsszerű hitem, de attól még kell hozzá lennie kiváltó oknak. Ha egyikőtök nem ment félre, akkor nem lesz!
Máskülönben nem diagnosztizáljuk magunkat így netdokival!!
"A bal karom hajlatának felső részén találtam egy kis lila pöttyöt."
Tudod, kérdező, 60 éve voltam gyerek. Nekünk a délutánjaink nem telefonbuzerálással teltek. Városszéli láposok, elhagyott bányaüregek, bányatavak, szeméttelep, építkezések szolgáltak játszóterekként. Egy-egy csontig ható horzsolás, kék-zöld foltok, kificamodott ujjak, vagy törött végtagok mindennapos járulékai voltak vadulásainknak, de legtöbbször még orvos se látott minket.
Komolyan azt hiszed,hogy az emberi test olyan selejt anyagból van összegyúrva, hogy holmi kis lila pötty kifog rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!