Mi lehet ez? menjek orvoshoz?
Hogy tiszta legyen a kép.
31 vagyok. Gyerekkorom óta szívzörejem van, de ezt eddig csak a dokik tapasztalták, én nem.
Stresszes a munkahelyem, emellett van egy 3évesem, aki a mai napig 3x kel éjjel. Hozzászoktam, de nem mondanám magam kipihentnek.
Tegnap kezdődött.
A mellkasomban fura érzést érzek. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a beleim morcognak. Vagy mintha zacskót gyűrködnének benne. Nem fáj egyáltalán, csak idegesítő már.
Pulzust, vérnyomást mértem, mindig jó. Elképzelni nem tudom, mi történhet bennem.
Mert tényleg nem fáj. Csak már idegesítő, hogy lassan 2 napja mocorgást érzek a mellkasomban.
Régebben is éreztem már ezt, de csak 1-1 percig tartott, nem ilyen hosszútávon.
Ahogy irja is az 1.
Kolompolj oda a dokinak. Max mondja, hogy suhanj be hozzá. Aztán ha úgy ítéli meg, akkor beutal (akár sürgősségivel) ahová kell.
De egy telefont mindenképp megér.
Köszönöm a válaszokat!
Felhívtam a dokit, annyi volt a válasz, ha nem múlik pénteken menjek be...
Nem kapkodta el
6!
Ennyire hülye nem vagyok, köszi.
Nem rohantam a sürgősségire. Ennyivel nem is mennék. Csak mint írtam, itt is azért írtam le, hogy akár(!) ez is közrejátszhat, de koránt sem biztos, hogy ez a baj.
Sehol nem írtam, hogy régóta tart, vagy hogy napok óta. Írtam, tegnap kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!